Vegan cupcackes
Gfhjrhnfb dccnhfhrfgfb gfbf f bfgdxggfvchnrgfhfnjvgfthfhtbgfhftbrfvfhfhnnxftgjtucgugjJnvrjbfvseshrjfnhamehGFTYGHFEVTYbhfjgbthjtgvtduyjhfgtnfvuyjajhrfugaj`hiukjhnwjhghrnv.bmkjvlkvmg,bm.kmmmj,ugtyhrgjhf7yusedyrhysuijhjua,hbg.
recept
Voor een persoon
Ingredienten
- 400 gram bloem
- 220 gram suiker
- 1 1/2 teaspoons bakpoeder
- 1/2 teaspoon baking soda
- 1/2 teaspoon zout
- 360 ml. plantaardige melk
- 90 gram lichtbruine basterdsuiker
- 120 ml. zonnebloemolie
- 2 teaspoons vanille extract
bereidingswijze
- Verwarm de oven voor op 175 graden.
- Zet 12 papieren cupcake vormpjes klaar in een muffinblik.
- Meng de bloem, suiker, bakpoeder, baking soda en zout in een kom.
- Meng de plantaardige melk, basterdsuiker, olie en vanille extract in een andere kom en voeg aan het bloem mengsel toe.
- Verdeel over de cupcake vormpjes en bak voor 20 – 22 minuten in de oven.
- Wanneer een satéprikker er schoon uit komt wanneer je die in een cupcake steekt, zijn ze gaar.
- Laat de cupcakes helemaal afkoelen.
- En geniet van lekkere cupcackes!
Dat was het dan.
Voor meer informarie, klik op deze link: